1.Prishtine:

 • Agim Gjuraj, Udheheqes i laboratorit të Vellimit dhe Rrjedhjes
 • Luan Abazi, zyrtar ne laboratorin e Vellimit dhe Rrjedhjes

 

2.Prizren

 • Asan Iljazi, zyrtar ne laboratorin e rrjedhjes dhe vellimit
  • Tel:+383-(0)29-226-999
  • Mobil: +383-(0)44-137-015
  • E-Mail:  asan.iljazi@rks-gov.net
 • Muharrem Krasniqi, zyrtar ne laboratorin  e rrjedhjes dhe vellimit
  • Tel:+383-(0)29-226-999
  • Mobil:+383-(0)49-184-929
  • E-Mail:  muharrem.r.krasniqi@rks-gov.net